Alles over deze campagne

Dankzij de grote vooruitgang in de dermatologie, kunnen steeds meer mensen opnieuw genieten van een knuffel, een duik in het zwembad en van mooie dagen in de buitenlucht. En als u aan psoriasis lijdt, dan kunt u daarvan opnieuw genieten.

Het is net omdat psoriasis een sterke impact heeft op het leven van patiënten dat we deze #PasVoorPso campagne lanceren, die bedoeld is voor u en om u te helpen.

Deze campagne, die nauw verbonden is met deze website, heeft tot doel het leven van mensen met psoriasis te verbeteren door hen aan te moedigen om te praten met iemand die hen kan helpen, namelijk hun dermatoloog.
Deze campagne kan een grote stap voor u betekenen als u nu contact opneemt met een dermatoloog in uw buurt.

Deze campagne is ontwikkeld door NOVARTIS België en wordt ondersteund door de Vlaamse psoriasis patiëntenvereniging:
www.psoriasis-vl.be

Vind een dermatoloog in uw buurt

Een afspraak maken met een dermatoloog kan DE volgende stap zijn, UW volgende STAP!

Veel mensen vinden dat hun psoriasis al goed onder controle is dankzij de behandeling die door hun huisarts is aanbevolen. Anderen hebben nog steeds de indruk dat hun psoriasis hun dagelijks leven beïnvloedt. Als dit voor u het geval is, dan kan een dermatoloog de juiste persoon zijn bij wie u terecht kunt. Dermatologen zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidziekten, zoals psoriasis. Dit betekent dat ze een meer uitgebreide kennis hebben van alle beschikbare geneesmiddelen in België en dat ze ervaring hebben met het gebruik ervan.

Het maakt niet uit met wie u over uw psoriasis praat (uw huisarts of dermatoloog), het is essentieel dat u zich op uw gemak voelt om over dit onderwerp te praten en om eventuele vragen te stellen die in u opkomen: de impact van psoriasis op uw dagelijks leven, wat u zelf verwacht van uw behandeling.